Eettafel Mocalto

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Artikelnummer: 65250-424 Categorie:
 

Beschrijving

Woonprogramma Mocalto is een tijdloos woonprogramma, verkrijgbaar in de prachtige kleur canyon oak en voorzien van robuuste handgrepen als opvallend accent. Dit programma heeft een actuele vormgeving waar u alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Mocalto afgewerkt is met een folie laag is het erg makkelijk in onderhoud.

  • Zelfmontage handzame pakketten om makkelijk te vervoeren
  • Afgewerkt met een folie-laag, dus makkelijk in onderhoud
  • Voorzien van robuuste handgrepen

Mocalto is zeer gunstig geprijsd!

Binnen dit programma is er keuze uit vele verschillende elementen, zo is het dressoir met 3 deuren en 1 lade op 2 breedtematen leverbaar (190 cm en 220 cm), een combikast met 2 deuren, 2 laden en 4 open vakken, een boekenkast met 1 lade en 4 open vakken, een kast met 1 deur en 1 lade (deur is zowel links- als rechtsdraaiend te monteren), een TV-dressoir met 1 deur en 2 open vakken (deur is zowel links- als rechtsdraaiend te monteren), een TV-dressoir met 2 deuren en 2 open vakken, een salontafel met 1 lade, een salontafel met onderblad, een hoektafel, een wandplank en een bartafel leverbaar. De eetEettafels zijn verkrijgbaar in de lengtematen 140 cm, 160 cm en 190 cm, waardoor u uw interieur geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Door de uitgebreide keuze aan elementen past woonprogramma Mocalto in iedere woonkamer, ongeacht de grootte van de ruimte. U kunt altijd een passende combinatie creëren.

Zoals eerder aangegeven is het onderhoud van deze meubelen erg eenvoudig de meubelen bij voorkeur 1x per maand intensief reinigen met Houtdecor Intensief Reiniger. Voor het dagelijks onderhoud kunt u het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek ( zonder reinigingsmiddelen), nadien droogwrijven. Bij vlekken dient u deze vlekken altijd direct te verwijderen met een vochtige doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kunt u de Houtdecor Intensief Reiniger gebruiken.