Salontafel Albero

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Artikelnummer: 104737-424 Categorie:
 

Beschrijving

Eettafelserie Albero: robuuste blikvanger

Deze robuuste eettafel is een echte blikvanger in je woonkamer. Niet alleen robuust maar ook degelijk en stoer. En daarbij ook nog eens lekker groot, zodat er genoeg ruimte is om heerlijk uitgebreid te ontbijten of te dineren met het hele gezin of kennissen en vrienden op een heerlijk ontspannen manier.

  • Blad van massief teakhout
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Tevens als salontafel leverbaar

Het tafelblad van model Albero is gemaakt van massief teakhout. Hierdoor heeft het meerdere noesten en houtnerven wat het tafelblad een uniek en karakteristiek uiterlijk geeft. De zijkanten van het tafelblad zijn onregelmatig afgewerkt waardoor het net lijkt of het tafelblad zo van de boom is afgezaagd.

De eetEettafels zijn leverbaar in 3 verschillende afmetingen: 190 x 100 cm, 220 x 100 cm en 250 x 105 cm met een hoogte van 78 cm. De bijpassende salontafel is in de maat L135 x B70 cm met een hoogte van 40 cm.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je tafel te beschermen tegen vuil en vlekken. Voor deze tafel adviseren we je Matt Polish.

Kom gerust naar onze Pronto Wonen winkel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die de tafel Albero je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.