Schoenenrek | Bekijk 15 voorbeelden voor een schoenenrek

Een schoenenrek aanschaffen en gebruiken in de hal kan handig zijn als je schoenen snel en goed wilt opbergen. Door gebruik te maken van een schoenenrek lijkt de hal al wat sneller geordend en weet je waar je jouw schoenen eenvoudig kunt terugvinden. In dit artikel kun je 15 voorbeelden vinden van een schoenenrek en geeft het artikel je wat inspiratie om ook jouw hal goed in te richten.

Schoenenladdertje

Bron: emko.lt

Schoenenrek

Bron: yamazakihome

Mooie gardarobe

Bron: www.walmart.com

Schoenen opbergplek onder bankje

Bron: www.aplaceforeverything.co.uk

Schoenenrek onder kapstok

Bron: www.ikea.com/gb

Functionele manier om schoenen op te bergen

Bron: decovry

Functionele manier om schoenen op te bergen

Bron: designfavoritter_dk

Schoenenrek in hal

Bron: www.wharfside.co.uk

Mooie gardarobe

Bron: decologyuk

Een rek als creatieve oplossing

Wil je iets anders dan standaard? Denk dan aan een mooi rekje waar je jouw schoenen als het ware in kunnen hangen. Hierdoor kun je op een mooie manier veel schoenen kwijt in de hal zonder dat je veel ruimte gebruikt. Belangrijk is het rekje goed aan de muur te bevestigen. Op deze manier weet je zeker dat het rekje niet omvalt als je er schoenen uitpakt.

Schoenenladdertje

Bron: ailedlights

Mooie kapstok en schoenenrek

Bron: diadel_interiors

Schoenenrek onder kapstok

Bron: twistedpinewoodworking

Schoenenrek

Bron: mjwoodshop

Onder een kapstok

Ook een plek om schoenen op te bergen is onder een kapstok of garderobe. Door wat opbergruimte te realiseren in de garderobe sla je eigenlijk twee vliegen in een klap. Je creëert er wat ruimte om jouw jas of ander kledingstuk op te bergen en je kunt ook direct jouw schoenen ergens mooi opbergen. Door de gardarobe en schoenenrek bij elkaar samen te voegen scheelt het je ook wat ruimte. Beide kunnen namelijk prima op hetzelfde stuk muur geplaatst worden. Hieronder zie je wat mooie voorbeelden van hoe je dit kunt doen.

Mooie kapstok

Bron: scandinasian_home

Schoenenrek verstopt in een opbergruimte

Een schoenenrek hoeft niet altijd in het openbaar zichtbaar te zijn. Ook in bijvoorbeeld een bank of in een kast kun je ruimte creëren om jouw schoenen op te bergen. Hierdoor zijn jouw schoenen niet in het zicht en weet je altijd waar je jouw schoenen kunt vinden. Het opbergen van jouw schoenen kun je bijvoorbeeld ook alleen doen bij schoenen die je niet vaak draagt.

Opberg ruimte in bank

Bron: urbeliteinteriors

Wil je nog meer hal inspiratie? Bekijk dan dit artikel of hoe je een hal kunt inrichten.