Zwevende parasol aanschaffen voor in de tuin

Zwevende parasol  aanschaffen voor in de tuin

Naast standaard uitschuifbare parasols kun je ook kiezen voor een parasol zwevend boven je veranda of terras. Een parasol zwevend boven je terras geeft een luxe uitstraling en je hebt simpelweg geen last van een parasolvoet in de buurt van je tuintafel. Een parasolvoet kan tot enige frustratie leiden indien je er met enige regelmaat met je voet tegenaan stoot. Met een parasol zwevend boven je en met de parasolvoet ergens aan de rand van je terras heb je hier al snel minder last van.

Een zwevende parasol voor bij het zwembad

Waar vaak zwevende parasols geplaatst worden is in de buurt van een zwembad. Samen met ligbedden voor buiten kun je vol genieten of de zon of als je even niet vol wilt genieten van de zon kun je onder de zwevende parasol even lekker in de schaduw zitten. Een zwevende parasol kan even net dat beetje extra luxe gevoel realiseren bij uw eigen zwembad.

Een parasol zwevend boven een tuinset

Uiteraard kan een zwevende parasol  ook goed gebruikt worden boven een tuinset. Op je veranda is in sommige gevallen niet de ruimte om naast een tuinset ook een parasol met parasolvoet te plaatsen. In deze gevallen kan een parasol zwevend boven je tuinset een oplossing bieden. Bij een parasol zwevend boven je tuinset en met de parasolvoet naast je tuinset creëer je net weer even dat beetje extra ruimte op je terras.

Parasol zwevend voor het creëren van schaduw

Het belangrijkste waar natuurlijk een parasol voor gebruikt wordt is het creëren van schaduw. In de zomermaanden kan het erg warm worden. In deze gevallen kan het verstandig zijn om een parasol te gebruiken voor het creëren van voldoende schaduw. Hebt u nog niet helemaal besloten welke kleur u wilt dat de zwevende parasol is? Dan is het wellicht een idee om te kiezen voor een witte parasol. De witte kleur reflecteert namelijk veel zonnestralen en hierdoor kan het net wat koeler zijn op uw terras.