Hoeksalon – Oriental – Zwart Wit – Zwart – Rechts

Hoeksalon – Oriental – Zwart Wit – Zwart – Rechts

Hoeksalon - Oriental - Zwart Wit - Zwart - Rechts Hoeksalon - Oriental - Zwart Wit - Zwart - Rechts

Hoeksalon - Oriental - Zwart Wit - Zwart - Rechts

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Materiaal en afmetingen
Afmetingen bxhxd: 219x88x323 cm
Zitdiepte: 46 cm
Zithoogte: 42 cm
Zitbreedte: 50 cm
Hoogte armleuning: 60 cm
Lengte hoek: 216 cm
Zijde van de hoek: Rechts
Materiaal: Stof | Kunstleer
Materiaal onderstel: Hout
Materiaal vulling: Koudschuim
Materiaal pootje: Kunststof
Zitcomfort: Normaal

Productspecificaties
EAN: 8719425011233
Kleur: zwart
Afneembare bankhoes: Nee

Technische specificaties
Fabrieksgarantie termijn: 3 jaar
Reparatie type: On-site repair

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Productomschrijving van Hoeksalon-Oriental-Zwart Wit-Zwart-Rechts

De Hoeksalon-Oriental-Zwart Wit- Zwart-Rechts is een echte eyecatcher voor in de woonkamer! Deze mooie zwarte hoekbank van Muebella geeft een landelijke uitstraling door de kunstleren stof. De bank is 219x88x323 cm, dus er is genoeg plek voor het gehele gezin. Dat komt mede door het bevestigde loungegedeelte aan de rechterkant van de bank. Kortom, voor een kleine prijs krijgt u een fraaie en grote bank!

De bank staat op kunststof verchroomde pootjes wat een mooie finish geeft in combinatie met de ruwere look van de kussens. De bank is erg comfortabel om zowel op te zitten als te liggen. De kussens zijn gemaakt van koudschuim en het onderstel van de bank is gemaakt van hout.

Wanneer de bank aan u wordt geleverd, bestaat deze uit losse onderdelen. Als u op een hogere verdieping woont, kunt u dit aangeven en bespreken of levering mogelijk is. 

Aan elk los onderdeel van de bank zijn haken bevestigd, zodat de bank gemakkelijk in elkaar kan worden gezet. De verchroomde pootjes worden er los bij geleverd en zijn makkelijk door u te bevestigen! Wanneer er iets aan de bank mankeert, of wanneer er iets kapot is, kunt u kiezen voor reparatie. Bovendien heeft u ook nog recht op de fabrieksgarantie van 3 jaar. Als u de bank bestelt, heeft u nog minimaal 14 dagen bedenktijd. Op deze manier weet u echt zeker dat de bank wel of niet bij uw kamer past!