Bescherm uw huis tegen woning inbraak

Het beschermen van het huis tegen inbraak is één van de belangrijke aspecten van het dagelijkse leven; Immers, je hoeft niet te wachten op een inbreker om het slot te verbeteren! Het goed beveiligen van uw woning is een echte noodzaak. Het 100% zeker buitenhouden van inbrekers is onmogelijk, dat kan voor een gewone woning nooit gegarandeerd worden. Maar u kunt inbrekers wel afschrikken en ze zo lang mogelijk buitenhouden van uw woning.

Kies voor de juiste maatregelen voor het beschermen van uw huis

Het beveiligen van het huis tegen inbraak begint met de aankoop van een goed slot. Als u uw huis wilt beveiligen, controleer dan altijd eerst uw sloten! Controleer uw slot door de ogen van een inbreker. Is het slot gemakkelijk te forceren? Dan is de inbraakwreedheid van uw woning nihil. Wilt u meer weten over de verschillende soorten beveiligde sloten die online verkrijgbaar zijn? Leest u dan meer via de link of zoekt u zelf online op SKG sloten.

De voordeur is de zwakke plek

Een groot doelwit voor inbrekers is uw voordeur, dus aandacht besteden aan een goede inbraak bescherming voor uw voordeur is van groot belang. Een extra slot kan bijvoorbeeld het risico op inbraak voor een groot deel verminderen. Nieuwsgierig naar verschillende soorten deursloten? Lees dan snel verder.

Het beveiligen van uw huis vraagt meer dan alleen goede sloten

De veiligheid van uw huis is meer dan alleen de deuren voorzien van goede sloten. Dus het is belangrijk om te weten of uw slot bestand is tegen inbrekers. Controleer hoeveel reserve sleutels in omloop zijn en waar ze zich bevinden. Immers, men wil niet dat iedereen toegang hebben tot uw huis. Vandaag de dag komen inbrekers vaker door het raam, dat is waarom het ook belangrijk is om uw huis te beveiligen met een goed raam slot. Gezond verstand biedt ook voordelen voor uw veiligheid. Zorg ervoor dat u goede verlichting in uw tuin, vooral in de buurt ramen en deuren. Het is ook verstandig om een licht thuis te houden in de avond wanneer men weg is, lijkt het alsof iemand thuis is.

Onlangs hebben we een mooie infographic gelanceerd op de website over tips en feiten over inbrekers. Neem een kijkje op de website om uw huis veiliger te maken en meer informatie te lezen over woning veiligheid!

Verbetering woningveiligheid

U wilt uw huis beveiligen, maar u hebt niet de middelen en/of de kennis in uw huis? Het veiligstellen van een huis is ons beroep. Wij helpen u door na te denken over de veiligheid van een huis en het kiezen van de juiste maatregelen. Met de juiste maatregelen houdt u inbrekers absoluut buiten.