Fauteuil Alpa Zwart

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Artikelnummer: 100842-424 Categorie:
 

Beschrijving

Model Alpa; Moderne zitbank waar je lekker in kunt wegdromen

De mooie vormgeving en de metalen design pootjes geven deze bank een eigentijdse uitstraling. Vind je dat te modern dan kun je deze bank ook met fraaie houten poten bestellen voor een stoere uitstraling. Leverbaar als 4-, 3-, 2,5- en 2-zits of als hoekcombinatie. Ook een fauteuil en hocker behoren tot het programma.

  • Uitgebreide mogelijkheden; leverbaar als 4-, 3-, 2,5- en 2-zits of als hoekcombinatie
  • Je kunt kiezen uit 2 armbreedtes en 2 type poten
  • Keuze uit 3 verschillende zitcomforts

Om iedereen te laten genieten van een goed zitcomfort bieden we je de keuze uit 3 verschillende zitcomforts:

  • Standaard; stevige nosagveren met daarop een hoogwaardige laag comfortschuim, afgedekt met een comfortabele laag Diolenwatten.
  • Medium; stevige nosagveren met daarop een hoogwaardige laag HR-schuim, afgedekt met een comfortabele laag Diolenwatten.
  • Supreme; pocketvering met daarop een hoogwaardige laag HR-schuim, afgedekt met een comfortabele laag Diolenwatten.

HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Alpa je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.