Fauteuil Valdore Dark Brown

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Artikelnummer: 100590-424 Categorie:
 

Beschrijving

Model Valdore: Een prachtige oorfauteuil met een uitstekend zitcomfort

Een prachtige oorfauteuil met een uitstekend zitcomfort, die door de toepassing van eigentijdse stoffen in zowel een modern als lifestyle interieur past. De fraaie leeuwenpoot accentueren de mooie belijning van deze comfortabele oorfauteuil.

  • Sterk frame van beukenhout
  • 3 zitcomforts
  • Keuze uit o.a. bies, contraststiksel en knopen

Fauteuil Valdore is verkrijgbaar in alle kleuren van de Pronto Wonen stof- en ledercollectie, daarbij kun je ook nog eens kiezen uit diverse kleuren houten poten.

Het zitkussen is gevuld met hoogwaardig polyether en wordt gedragen door nosagveren voor een optimaal zitcomfort. Het rugkussen rust tegen stevige singelbanden en is afgedekt met comfortabel dacron. Het sterke frame is gemaakt van beukenhout in combinatie met plaatmateriaal en stoffeerboard.

Net zoals bij onze banken bieden we ook hier de keuze uit meerdere zitcomforts.

  • Standaard: Polyether SG30kg/m3
  • Medium: Koudschuim HR35kg/m3
  • Excellent: HR35kg/m3- Visco 45kg/m3

Als extra opties kun je deze fauteuil verfraaien met een bies, contraststiksel, knopen in de rug (10) en een keerbaar zitkussen.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom naar onze winkelen laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden diemodel Valdore je biedt. We heten je graag welkom bij Pronto Wonen.