Eettafel Belton

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Artikelnummer: 92732-424 Categorie:
 

Beschrijving

Een mooi tijdloos woonprogramma uit de Profijt Meubel collectie, verkrijgbaar in de kleur country grey met betonlook bovenbladen. Het programma is afgewerkt met een melamine-laag dus erg makkelijk in onderhoud!

  • Keuze uit verschillende kast items
  • Makkelijk in onderhoud door de afwerking met de melamine-laag
  • Bijpassende Eettafelserie verkrijgbaar

Binnen dit programma Belton is er keuze uit vele kastmogelijkheden, zo is er een dressoir met 3 laden en 3 deuren, een bergkast met 4 deuren en 2 laden, een smalle hoge kast met 2 deuren, 1 glasdeur en 1 lade. Het tv-dressoir is verkrijgbaar in twee afmetingen. Het grote tv-dressoir is voorzien van 2 deuren en 2 open vakken. Het kleine tv-dressoir heeft 1 deur en twee open vakken.

De bijpassende eetEettafels uit deze serie zijn voorzien van actuele kruispoten en leverbaar in de lengtematen 160 cm, 190 cm en 220 cm. De rechthoekige salontafel is verkrijgbaar met of zonder handige lade. Daarnaast is er ook nog een hoektafel leverbaar in de afmeting 80 x 80 cm. Door de ruime keuze aan kast elementen en uitvoeringen past dit woonprogramma Belton in iedere woonkamer, ongeacht de grootte van de ruimte. Je kunt altijd een passende combinatie creëren.

De eigenschappen van melamine zijn kras-, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud, gebruiksvriendelijk en bovendien de uitstraling van massief hout.

Ook voor bijpassende eetEetkamerstoelen en/of andere zitmeubelen zoals hoekbanken kun je bij Profijt Meubel terecht en wij geven je graag een uitgebreid en deskundig advies. Op die manier stel je de inrichting van jouw woonkamer geheel naar jouw wens en passend bij jou en jouw huis samen. Daarnaast maak je deze helemaal af met de accessoires, verlichting en sfeervolle karpetten die je ook bij ons kunt vinden. Met een paar eenvoudige nieuwe aanvullingen creëer je een heel ander interieur.