Stoel Florentino Taupe

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Controleer de prijs & beschikbaarheid

Artikelnummer: 100958-424 Categorie:
 

Beschrijving

Eetstoel met speelse vormgeving.

Model Florentino is een leuke eetstoel met een vrolijke speelse vormgeving die geaccentueerd word door de licht gebogen rug en het verticale sierstiksel. De eetstoel is gemaakt van een stevig metalen frame en multiplex met daarop een goede kwaliteit schuim voor een heerlijk zitcomfort. De metalen poten zijn voorzien van een zwarte poedercoating en zijn daardoor bestand tegen een stootje.

Deze speelse eetstoel zal je versteld doen staan van de leuke lage prijs.

  • Speelse vormgeving
  • Metalen poten
  • Verrassend laaggeprijsd

Model Florentino kan door zijn speelse vormgeving goed gecombineerd worden met allerlei eetEettafels; een moderne eettafel maar ook met een mooie lifestyle eettafel of een robuuste houten eettafel. Het is een allemans vriend en past daarom altijd in de woonkamer, keuken of serre.

Deze leuke eetstoel is verkrijgbaar in de stof Vintage Grey met zwart (poedercoating) metalen poten. Vanaf 1 juli ook verkrijgbaar in de stof Rhino in 3 mooie warme kleuren: Grey, Taupe en Cognac.

Onderhoud

Textile & Leather protector voor stof. Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubel te beschermen tegen vuil en vlekken.

Kom gerust naar Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Florentino je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.